Fen Fakültesi 37. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Fen Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

 

SCÜ Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonunda gerçekleştirilen 37’nci dönem mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna, dekanlar, müdürler, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

Törende bir konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş, “Yaratılanların en şereflisi olan insanoğluna hizmet etmenin yolu yaratılış amacına uygun olarak onu eğitmektir. Ben hocalarımızı tebrik ediyorum. Evlatlarının okuması için her türlü fedakârlığı yapan siz değerli aileleri kutluyorum. Vatan ve millet sevgisiyle yetişen, değerlerini önceleyen öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zorlutuna ise fakültenin tarihinden bahsederek fakültede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Konuşmaların ardından fakülte tanıtım filmi izlendi. Tanıtım filminin sonrasında ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zorlutuna ile Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Saraç; fakülte birinci, ikinci ve üçüncülerine diplomalarını ve teşekkür belgelerini verdi.
 



Haber Tarihi : 17.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER