Yıldızeli MYO’dan Gençlik Şöleni

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Yıldızeli Meslek Yüksekokulu ve Yıldızeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile Üniversite Oyunları ve Gençlik Şöleni düzenlendi.

Yıldızeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliklere Yıldızeli Kaymakamı Şeref Gülyer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Yıldızeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Arif Kama, Yıldızeli MYO Müdürü Doç. Dr. Yüksel Aydın, Özbelsan AŞ Genel Müdürü Ahmet Kuzu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yıldızeli MYO Müdürü Doç. Dr. Yüksel Aydın yaptığı konuşmada yapılacak her türlü sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerde öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.

Üniversite Oyunları ve Gençlik Şöleninde voleybol, satranç, masa tenisi, atletizm, basketbol ve futbol branşlarında müsabakalar gerçekleştirildi, Halk Dansları Topluluğu ise Yıldızeli’ne ait halk danslarından örnekler sundu. Programın sonunda da mini konser verildi.

Programların ardından programa katılanlara teşekkür belgesi verildi.

Haber Tarihi : 26.05.2022