Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri Anaokulunu Renklendirdiler

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Zübeyde Hanım Ana Okulu’nun koridorlarına resimler çizerek okulu renklendirdiler.

 “Okulumuzu Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında yapılan çalışmayı 7 öğrencimiz yaparak Üniversitemizin şehirde yaptığı çalışmalara bir yenisi daha eklemiş oldu.

Çalışmanın bitmesinin ardından açılış programı gerçekleştirildi. Açılışa Okul Müdürü Ahmet Çevik başta olmak üzere Müdür Yardımcıları, öğretmenler, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimiz, Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

Çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Çevik, “Bu çalışma sayesinde okulumuz daha da güzel hâle geldi. Öğrencilerimiz gece-gündüz özveriyle çalıştılar. Öğrencilerimiz de bu çalışmayı sevinçle karşıladılar. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ne teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmalarımızın devamı gelecek.” dedi.

Öğrenci velilerinin de memnuniyetlerini belirttikleri açılışın ardından çalışmayı gerçekleştiren öğrencilerimize okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi. Daha sonra öğrencilerimiz ve okul yönetimi minik öğrencilerle birlikte duvara el baskısı boya yaptılar.

 



Haber Tarihi : 07.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER