YÖK’ten Prof. Dr. Yekeler’e Görevlendirme

Üniversitemiz ve akademisyenlerimiz yaptığı çalışmalarla sadece ilimizde değil ülke sathında da dikkat çekiyor.

Bu bağlamda, Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meftuni Yekeler, YÖK tarafından saha incelemesi için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da görevlendirildi.

Prof. Dr. Yekeler, YÖK Başkanlığı Yükseköğretim Kalite Kurulu Birimi’nin Kurumsal Dış Değerlendirici görevlendirmeleriyle 2016 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni, 2017 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi’ni değerlendirmişti.

2018 yılında da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni Kalite Güvence Sistemi, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Yönetim Sistemi konularında 18-19 ve 27-30 Kasım 2018 tarihlerinde saha incelemesinde bulunan Prof. Dr. Yekeler raporunu YÖK’e sundu.

Haber Tarihi : 07.12.2018