Bakü Devlet Üniversitesi'nden Ziyaret

Erasmus programı kapsamında uluslararası tecrübe, farklı kültürlerde eğitim, kendini yenileme ve geliştirme yoluyla eğitimde kalitenin artırılması için Üniversitemize farklı ülkelerden yüzlerce öğrenci geliyor.

Erasmus Plus programı aracılığıyla Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Erasmus Ofisi’nden üç personel Üniversitemize geldi. Üniversitemizi hakkında bilgi alarak tanımak üzere ziyarete gelen ziyaretçilere Üniversitemiz Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ve Erasmus Koordinatör Yardımcıları Araştırma Görevlileri Kübra Okumuş ve Taha Tuna Kaya eşlik etti.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İki devlet bir millet olarak ifade ettiğimiz kardeş Azerbaycan’ın Uluslararası Bakü Üniversitesi ile Üniversitemiz arasındaki ilişkilerimizi daha ileri seviyelere taşımamız gerekiyor. Bunun için de çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 04.08.2017