Ünlü Fotoğrafçı Koray Birand İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Ünlü fotoğrafçı Koray Birand Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

SCÜ İletişim Fakültesi Sinema Kulübü tarafından “Fotoğrafçılık Üzerine” adlı çevrim içi konferans düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programın moderatörlüğünü Gazetecilik Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Oğuz Selim Kobaza yaptı. Programda ünlü moda fotoğrafçısı Koray Birand öğrencilere iş tecrübelerini aktardı.

Pek çok yerli ve uluslararası markanın kampanyasında imzası bulunan, çok sayıda dergi için çekim yapan Birand, fotoğrafçılık, çekim teknikleri, reklam çekimi gibi birçok alanda yaptığı çalışmalardan bahsederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Fotoğraf sanatçısı Birand program sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

Haber Tarihi : 28.12.2021