Milletvekili Hilmi Bilgin'den Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'a Ziyaret

Sivas Ak Parti Milletvekili Hilmi Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Davut Irmak, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan  Yekbaş ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı'yı makamlarında ziyaret ettiler.
 
Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yıldız ve yönetimi ile bir süre görüşen Milletvekili Bilgin ve beraberindekiler, hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve yönetimi, Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli ve yönetimi, Sivas Mimarlar Odası Başkanı Serdar İnce ve yönetimi, Ak Parti İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Kaynar, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, İHH Derneği Başkanı Ahmet Çakmak, Sultanşehir Uluslararası Öğrenci Derneği yönetimi, Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Derneği yöneticileri ve SER Güvenlik Yöneticileri de Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.
 



Haber Tarihi : 13.08.2016

AYLARA GÖRE HABERLER