Kanal 58 Televizyonunun Yeni Yönetimi Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’ı ziyaret etti.

İlimizde yayın hayatını sürdüren Kanal 58 Televizyonu yönetimi Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 Ziyarete Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, Bölge Koordinatörü Ümit Alpan, Program ve Reklam Koordinatörü Leyla Demir katıldı.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizde açılan Hukuk Fakültesi hakkında bilgi vererek devamında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Rektörümüz Yıldız, ”Bir iki fakültemizin bazı bölümlerinde öğrenci olmadığı için bu bölümlerin kapatılarak öğrencisi olan bölümlere yönlendirmesini yapıyoruz. Bu da sanki bölüm kapatılıyor gibi yanlış anlamalara neden oluyor. Üniversitemizde kesinlikle öğrencisi olan bölümlerin kapatılması söz konusu değil. Öğrenci tercih etmediği ve öğrencisi olmadığı için zorunlu olarak kapanıyor. Biz yönetim olarak Üniversitemizin büyümesi ve kalitesinin artırılması için gayret gösteriyoruz.” dedi.

Konuşmasının devamında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Sivas´ın önemli televizyon kanalları arasında yer alan Kanal 58’de yapılan görev değişimi ile Bölge Koordinatörlüğüne getirilen Ümit Alpan ve diğer çalışanlarınıza başarılar diliyorum. Yeni dönemde iletişim kanallarımızı daha üst seviyede tutarak haberi kaynağından ve doğru bir şekilde alarak halkımızın doğru haberlerle bilgilendirilmesi hususlarında günün her saatinde görüşebiliriz. İletişim Fakültemizin güzel bir televizyon stüdyosu var. Bu stüdyoyu televizyon olarak dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ortak programlar yapabiliriz. Bu teklifimi diğer tüm kanallara da yaptım. Yeni dönemde tekrar sizlere başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ise Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ederek Üniversite ile iş birliği içerisinde çalışmalarda bulunmak istediklerini, yeni dönemde Üniversite ile çok daha fazla içli dışlı olacaklarını, Üniversitenin tüm çalışmalarında Sivas’a hizmet adına gayret göstereceklerini ifade etti.

Ziyaret sonrası Kanal 58 yönetimi İletişim Fakültesine giderek burada CÜ Radyo ve CÜ TV stüdyolarında incelemelerde bulundular.



Haber Tarihi : 05.07.2017

AYLARA GÖRE HABERLER