Sivas Tanıtım Günleri Görkemli Bir Şekilde Başladı

 Bu yıl yedincisi düzenlenen ve Sivas Platformu ile İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından organize edilen Sivas Tanıtım Günleri görkemli bir açılış töreniyle başladı.

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen etkinliğin açılışına Vali Davut Gül, İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Habib Soluk, Ali Akyıldız, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ile çok sayıda Sivaslı katıldı. 

Gerçekleşen açılışın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcıları Üniversitemiz standını ve diğer stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız daha sonra Yıldızeli standının etkinliğine katılarak burada bir konuşma yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Yıldızeli’nin kuzey ile güney, doğu ve batı arasında önemli bir yol güzergâhı olduğunu ifade ederek hızlı tren projesi ile Yıldızeli’nin daha da gelişeceğini söyledi. Yıldızeli için eğitim noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, daha sonra Ulaş ilçesinin etkinliğine katıldı.
 
Ulaş standını gezen Rektör Prof. Dr. Yıldız, Ulaş ilçesinin Sivas için tarım alanında önemli bir ilçe olduğunu belirterek Belediye Başkanı İsrafil Göçgün ve yetkilerden Ulaş ilçesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Göçgün ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve yardımcılarına katılımlarından dolayı çeşitli hediyeler takdim etti. 
 



Haber Tarihi : 16.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER