• twitter logo
  • threads logo

Öğrenci Performans Destek Ödülleri (ÖPED) Töreni Düzenlendi

Üniversitemizde eğitim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizi sosyal, kültürel, spor ve bilimsel çalışmalara teşvik etmek, öğrenci kulüp etkinlik sayısını artırmak ve başarılı öğrencileri ödüllendirmek üzere bu yıl ilki düzenlenen "Öğrenci Performans Destek Ödülleri" töreni gerçekleştirildi.

 

Törene; Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve başarı gösteren öğrenciler katıldı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız törende yapmış olduğu konuşmada, "Cumhuriyetimizin 50. Yılı anısına Sultanşehir Sivas’ta kurulan Üniversitemizin bu yıl 50. Yılını kutlamaktayız. Gelenekten Geleceğe şiarıyla her alanda ülkemizin geleceğine katkı sunmayı amaçlamakta ve bu yönde çalışmalar yapmaktayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren üniversitemizde akademik ve bilimsel çalışmalara her zaman önem verdik. Bu anlayışla ve öğrenci dostu üniversite olarak bu yıl, öğrencilerimizi de gösterdikleri performansları ve başarılarından dolayı ödüllendirmek istedik. Bu vesile ile bugün ödül alacak öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Destek konusunda her zaman yanımızda olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfına da katkıları için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 


 



Haber Tarihi : 31.05.2024

AYLARA GÖRE HABERLER