Hayırsever Çiftten Üniversitemize Bağış

Sivaslı hayırsever Ayşe ve Ahmet Remzi Ergül çifti, Sivas Cumhuriyet Üniversitesine 200 bin TL bağışta bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, hayırsever Ayşe ve Ahmet Remzi Ergül çiftini hanelerinde ziyaret etti.

Eğitime yapılan desteğin önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Bugün çok hayırlı bir iş için buradayız. Sadaka-i cariye diyorlar; bir hayır yaptığınız zaman oradan yararlanan herkesin hayır duası mutlaka sahibine gelir. Ben Ayşe ve Ahmet Remzi Ergül çiftine, üniversitemizdeki bilgisayar laboratuvarına bilgisayar alımı ve üniversitedeki camilerin eksiklerinin giderilmesi için yaptıkları bağıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırsever çiftimizin isimlerini üniversitemizde yaşatacağız.” dedi.

Ayşe ve Ahmet Remzi Ergül çifti ise Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ederek, “Yaptığımız hayrın yerini bulması önemli. Buraya kadar geldiniz, ayağınıza sağlık” ifadelerini kullandılar.

Ziyaretin anısına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Ayşe ve Ahmet Remzi Ergül çiftine Sivas’ın yöresel el sanatlarından oluşan hediye seti ve teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 24.12.2021