SCÜ, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Etkinliklerinde Yer Alıyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı etkinliklerine katılım sağlıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen “Karabağ Zaferi Konferansı: Azadlığa Kavuşan Kadim Vatan” programına SCÜ adına İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı yer aldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yanı sıra iki ülkeden çok sayıda davetlinin katıldığı programda enformasyon alanında iki ülke arasındaki iş birliğine değinilerek, Karabağ Zaferi'nde medyanın rolüne vurgu yapıldı.

SCÜ, ayrıca 02 – 03 Aralık tarihlerinde, yine İletişim Başkanlığı tarafından İstanbul Maslak’ta düzenlenecek olan Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesinde 2022 (Stratcom Summit '22) Doç. Dr. Darıcı tarafından temsil edilecek.

Haber Tarihi : 30.11.2022