Diş Hekimliği Fakültesi’nden Engelsiz Tedavi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında, Diş Hekimliği Fakültesi 15 Temmuz Şehitler Kliniği’nde Şehit Halil Kantarcı İşitme Engelliler Okulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı ile ilgili tedavi hizmeti verildi.

 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recai Zan da tedavi olan 35 öğrenciyle yakından ilgilenirken Türk işaret dili kursu alan personel tedavi esnasında hazır bulundu.

 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki öğrencilerimizi fakültemize getirip tedavi hizmetlerini veriyoruz. Bugün Şehit Halil Kantarcı işitme engelli okulu öğrencilerimizi ağırlıyoruz. Doktorlarımız, uzmanlarımız eşliğinde güzel bir ortamda çocuklarımızın tüm tedavilerini burada yapacağız. Hizmet konusunda her nerede ihtiyaç varsa ulaşmak gibi bir hedefimiz var. Çocuklarımıza hizmet vermekten gurur duymaktayız. ”dedi.

 



Haber Tarihi : 24.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER