SCÜ'de Karekod Uygulaması Başladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) tarafından geliştirilen ve ilk olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığında uygulanmaya başlayan karekod uygulaması fakülteler arasında ise Turizm Fakültesi tarafından hayata geçirildi.

 

Telefonlarının kameralarından karekodu okutan öğrenciler daha sonra ekrana gelen Memnuniyet, Dilek ve Şikayet Formlarını doldurarak uygulamadan faydalanıyorlar. 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre Hastaoğlu, “Akreditasyon sürecinin en önemli aşamalarından bir tanesi öğrenci geribildirimleridir. Düzenli olarak farklı yöntemlerle çevrim içi ve basılı anketler yapabilmekteydik. Artık karekod uygulaması sayesinde öğrenci geribildirimlerini, memnuniyet ve şikâyetlerini anlık olarak takip edebilmekteyiz. Böylelikle hem öğrenci memnuniyetleri ve geribildirimleri arşivi oluşturabiliyoruz hem de öğrencilerin anlık olarak taleplerini gerçekleştirebilmekteyiz. Akreditasyon sürecimizi destekleyici olan bu uygulama sayesinde öğrencilerimize memnuniyet sunmaya devam etmekteyiz.” şeklinde konuştu.

 

Öğrencilerse uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Turizm Fakültesi Dekanlığına teşekkür ettiler.



Haber Tarihi : 17.03.2022

AYLARA GÖRE HABERLER