Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Rahmet, mağfiret, bereket ve ihsan ayı olan Ramazan-ı Şerif’e veda ederken bu mübarek ayın bizlere daha iyi öğrettiği; birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

 

Bayramlar, kardeşlik ve dostluk gibi insanî duyguları güçlendirerek toplumda barış ve huzur ortamı sağlayan en müstesna günlerdendir. Bu müstesna günler vesilesiyle insanlar arasındaki kırgınlıklar, dargınlıklar yok olup gitmekte bu duyguların yerini muhabbet ve ünsiyet almaktadır.

 

Yaşanılan toplum içerisinde bireysel sorumluluğun ve sosyal dayanışmanın bir gereği olarak öksüz, yetim, garip, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek bayram sevincini hep birlikte yaşamanın gayreti içerisinde olmalıyız. Unutmayalım ki bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşatılmasında, yaygınlaştırılmasında ve pekiştirilmesinde en büyük fırsattır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz milletimizin olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini, Yüce Yaratıcının bizleri nice nice Ramazanlara ve Bayramlara ulaştırmasını niyaz ediyorum.
 



Haber Tarihi : 01.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER