Vakıf Okulları Başarılarıyla Göz Dolduruyor

Cumhuriyet Vakfı Okullarımız bilgi, kültür ve spor alanlarındaki başarılarıyla adında söz ettirmeye devam ediyor. 

 
Bilgi Yarışmasında Finale Kalan Tek Özel Okul

 
Millî Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Sivas geneli ortaokullar arası bilgi yarışmasında, Cumhuriyet Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu hem birinci turda hem de ikinci turda 1. olarak finale yükselen tek özel okul oldu.
 
 
Birinci turda hiçbir özel okulun başarı gösteremeyip turu geçememesi, buna mukabil Cumhuriyet Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu’nun başarısı dikkatleri üzerine topladı.

 
Sürekli daha iyisini hedefleyen Cumhuriyet Vakfı okullarımızın yönetici, öğretmen ve öğrencileri, hedeflerinin öncelikle il birinciliği, sonra bölgede ve Türkiye genelinde daha fazla başarıya imza atmak olduğunu ifade ettiler.
Vakıf Okulları Yüzmede 1. Oldu

 
Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Minik-Küçük Yıldız müsabakalarında Üniversitemiz Vakfı Okulları öğrencileri dereceler elde etti. 

 
Minikler Erkek Kategorisinde; Akın Altuğ:50 m serbest yüzmede, 50m kurbağalama yüzmede ve 50m sırtüstü yüzmede birinci, 

 
Arda Altunbaş: 50m kelebek yüzmede birinci, 100 sırtüstü yüzmede ve 100m kurbağalama yine birinci, 

 
Hasan Şahin: 50m serbest yüzmede ikinci, 100 m serbest yüzmede üçüncü, 

 
Minik Kızlar Kategorisinde; Elif Eylül Çakmak, 50 m kelebek yüzmede birinci, 50m serbest yüzmede ikinci ve 50 m kurbağalama birinci oldu.

 
Yine bir diğer öğrencimiz Ali Baba sırtüstü yüzmede ise dördüncü oldu.

 
Takım Minik Erkekler Kategorisinde ise Akın Altuğ, Hasan Şahin, Arda Altunbaş, Mustafa Berat Bektaş’tan oluşan takım da birinci olmuştur. 

 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, yarışmalarda başarı elde eden öğrenci, öğretmen ve vakıf okulları yöneticilerini kabul ederek yapılan yarışmalar hakkında bilgi alarak bilgi yarışmasında ve yüzme yarışmasında başarı elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 
 



Haber Tarihi : 27.03.2018

AYLARA GÖRE HABERLER