

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci ile dernek üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, üniversitemizin şehit aileleri ve gazilere yönelik göstermiş olduğu duyarlılık, ilgi, alaka ve destekten duyulan memnuniyet dile getirildi.
Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Fatih Deveci, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e, şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olunması, ihtiyaç ve taleplerine hassasiyetle yaklaşılması ve üniversitenin bu konuda sergilediği örnek tutum dolayısıyla teşekkür belgesi takdim etti. Deveci, üniversitemizin ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ün şehit aileleri ile gazilere her zaman destek olmasının kendileri açısından büyük bir anlam ve değer taşıdığını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül ise yaptığı konuşmada, “Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ile kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Sizlerin fedakârlığı ve sabrı, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü teminatıdır.
Üniversite olarak yalnızca eğitim ve bilim alanında değil, toplumsal sorumluluk bilinciyle de hareket etmeyi temel bir görev olarak görüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz söz konusu olduğunda, imkânlarımız dâhilinde her zaman yanınızda olmak, ihtiyaç ve taleplerinize duyarlılıkla yaklaşmak bizim için bir vefa borcudur.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemizin tüm imkânlarını sizlerin yanında hissettirmeye, dayanışma ve iş birliğimizi güçlendirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretleriniz ve anlamlı takdiriniz için sizlere teşekkür ediyor, her zaman kapımızın sizlere açık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.