SCÜ, YÖK Raporunda 2. Sırada

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, YÖK İzleme ve Değerlendirme Genel Raporunda “Uluslararası Değişim Programlarına Katılan Öğretim Elemanı Sayısı” kategorisinde 92 giden öğretim elemanı ile 2’nci sırada yer aldı.

Uluslararası İlişkiler Ofisi 2019 yılı YÖK İzleme ve Değerlendirme Genel Raporunda “Uluslararası Değişim Programları Kapsamında Gelen Öğretim Elemanı Sayısının En Yüksek Olduğu Üniversiteler” kategorisinde gerçekleşen hareketlilikler kapsamında 70 gelen öğretim elemanı ile 3’üncü sırada yer almıştı.

YÖK İzleme ve Değerlendirme Genel Raporunda ise bu başarımızı daha da artırarak “Uluslararası Değişim Programlarına Katılan Öğretim Elemanı Sayısı” kategorisinde bir önceki yıl gerçekleşen hareketlilikler kapsamında 92 giden öğretim elemanı ile 2’nci sırada yer aldı.

Ayrıca 2020’de 26’sı öğrenci ve 7’si personel olmak üzere 33 kişi SCÜ’ye gelirken, 30’u personel, 14’ü öğrenci olmak üzere 44 kişi yurt dışına gönderildi.

Haber Tarihi : 10.03.2021