Cumhuriyet Bayramı Anısına Satranç Turnuvası Düzenledi

Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Mahmut İnat'ın yanı sıra çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

Saygı durusu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan turnuvanın açış konuşmasını yapan Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Mahmut İnat, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlediğimiz satranç turnuvasında öğrencilerimizin akademik gelişmesinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da gelişmesini hedefliyoruz. Sivas'ın yükselen değeri olmak için var gücümüzle çalışmaktayız. 220 öğrencimiz başvuru yaparak turnuvamıza katıldılar.” dedi.

Konuşmanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız satranç turnuvasının ilk hamlesini yaparak turnuvayı başlattı.

İki gün süren turnuvanın ardından madalya ve ödül dağıtım töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Mahmut İnat tarafından madalya ve ödülleri verildi.

Haber Tarihi : 01.11.2017