Eczacılık Fakültesi Tarafından “Kariyer Günleri” Başlıklı Program Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından “Kariyer Günleri” başlıklı program düzenledi.
 
SCÜ Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda düzenlenen programa, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Saraç, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Saraç, “Bugün okulumuzdan mezun olan değerli öğrencilerimiz meslek hayatları ile ilgili bilgiler verecekler. İnşallah siz değerli öğrencilerimiz de mezun olduktan sonra bu şekilde konferanslara katılarak sizden sonra gelen arkadaşlarınıza deneyimlerinizi aktarırsınız.” dedi.
 
Dekan Prof. Dr. Saraç’ın konuşmasının ardından Eczacılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Evren Alğın Yapar’ın sunumuna geçildi. Prof. Dr. Yapar sunumunda “Küresel Eczacılık ve İyi Eczacılık Uygulamaları” konusu hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
 
Programda son olarak eczacılar Duygu Salçan, Şeyda Güray Daştan, Rumeysa Ertekin, Fatma Akyol ve Gürkan Doğan, öğrencilere, eczacılık mesleği hakkında bilgi verdi ve kariyer tavsiyelerinde bulundu.
 
Program katılımcılara teşekkür belgesinin verilmesinin ardından sona erdi.



Haber Tarihi : 25.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER