Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

2022 – 2023 eğitim-öğretim yılı için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavı yapıldı.

Müzik Öğretmenliği için 30 kişilik kontenjana çok sayıda başvuru olduğu gözlendi.

Birinci ve ikinci aşama sınavları Eğitim Fakültesi B Binası Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Ekrem Zeki Ün Dinleti Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan sınava dair açıklamalarda bulunan Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Bulut “Bugün burada Fakültemizde eğitim alacak öğrencilerimizi belirlemek adına Özel Yetenek Sınavımızı gerçekleştiriyoruz. Uzun zamandır hazırlıklarımız devam ediyordu. Nihayetinde artık adaylarımızla buluşuyoruz. Adaylarımızı belirlerken dikkate aldığımız bazı kriterler var ki bunlara ayrıntılı bir biçimde kılavuzumuzda değinmiştik. Ben bütün adaylarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 07.09.2022