TRT İletişim Fakültemizde Eğitim Verecek

TRT Eğitim Daire Başkanlığınca İletişim Fakültesi öğrencilerimize TRT Akademi Atölyesi kapsamında TRT bünyesindeki uzman kadrolar tarafından atölye çalışması düzenlenecek.

07-09 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek eğitimde öğrencilerimize Yapım Süreci, Radyo Eğitimi, Öneri Hazırlama, Kurgu, Kamera, İletişim, Beden Dili, Etkili Hitabet, Teknolojik Gelişimler, Doğru ve Etkili Konuşma, Haber ve Haberciliğin Temel İlkeleri, Haber Yazma gibi birçok konuda eğitim verilecek.

Fakülte bünyesinde gerçekleşecek etkinliklerde ayrıca TRT FM Program Sunucusu Acar Acartürk tarafından 08 Ekim 2019 Salı günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda canlı yayın yapılacak. Yayın sonrası Acartürk, öğrencilerimizle bir araya gelecek ve radyo canlı yayın programına öğrencilerimiz, personelimiz katılabilecek.

Haber Tarihi : 04.10.2019