Trafik Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Halim Gökçe tarafından Sivas Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi’nde görevli personele konuşma ve beden dili eğitimi verildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi’nde gerçekleşen eğitim programına Sivas İl Emniyet Müdür Yardımcısı Olcay Aydın, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakan Kulen ve emniyet mensupları katıldı.

Sivas genelinde başlatılan trafik bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi uygulamalı olarak 15 gün boyunca devam etti.

Uygulamayı daha da geniş kapsamda etkili hale getirmek maksadıyla Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Halim Gökçe bu kapsamda trafik polislerine trafikte vatandaşlarla nasıl doğru ve etkili iletişim kurmanın yolları ve beden dilini kullanma teknikleri anlattı.

Karşılıklı iletişimi güçlendirici ve beden dilini etkili kullanma hususunda uygulamalar ve daha önceden vatandaşlarla yapılan bilgilendirme görüntülerinden de istifade edilerek etkili iletişim hakkında emniyet mensuplarına eğitim verildi.

Haber Tarihi : 10.04.2019