SCÜ Yurt Dışı Üniversiteleri İle İş Birliği Çalışmalarını Sürdürüyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi uluslararasılaşma çalışmaları kapsamında yurt dışı üniversiteleri ile yürütülen iş birliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, Erasmus kapsamında ikili görüşmelerde bulunmak üzere Tunus'ta University of Sfax'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ile University of Sfax Rektörü Prof. Dr. Abdulvahid Mokni, Erasmus öğrenci ve personel değişimi başta olmak üzere ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Üniversite Senato Salonu'nda dekanlar ve müdürlerle bir araya gelinmesinin ardından bazı fakülteler ziyaret edildi. Ayrıca Tunus Büyükelçiliğimiz Çağlar Fahri Çakıralp’a ve Maarif Okulumuza da ziyaret gerçekleştirildi. Büyükelçimize Üniversitemiz ve Tunus'taki üniversitelerle ilişkilerimiz hakkında bilgi verildi.

Haber Tarihi : 01.04.2022