Rektörümüzden Akademisyenlerimize Belge Takdimi

Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atanan akademik personelimiz için tören düzenlendi.

 
Düzenlenen akademik yükselme programına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Rektör Danışmanlarımız Doç. Taner Çifçi, Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer ve bir üst akademik kadroya atanan öğretim elemanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Göreve geldiğimizden bu yana belli bir sayıya ulaştığında hocalarımızla bir araya gelelim istiyoruz. Hem sizleri kutlayalım hem de daha yakın tanışalım, konuşalım diye bu programı yapıyoruz. Biz sizlerden yeni çalışmalar bekliyoruz. Akademik kurullarda da hep söylemiştik. Elbette bir akademisyenin yapacağı şey araştırma ve aynı zamanda eğitim verme. Eğitimimizde sıkıntı yok. Araştırma noktasında da yapılan çalışmalar sadece makale olarak kalsın istemiyoruz. Bu çalışmaların ülkemize faydalı hâle gelmesini, ürün olarak çıkmasını istiyoruz. Bu konuda da her zaman sizin destekçiniz olacağımızı söyledik. CÜBAP’tan destek noktasında, diğer yerlere verdiğiniz projeler noktasında gerekli olduğunda özel görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin, hocalarımızın, çalışanlarımızın rahat edeceği bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Birçok şey yapıldı, inşallah daha güzel şeyler de yapılacak. Tekrar hepinizi kutluyorum, hayırlı olsun.” dedi. 

Bir üst kadroya atanan akademisyenler ise etkinliğin yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Rektörümüze ve yönetimine teşekkür etti.

Profesör kadrosuna atanan; Prof. Dr. Vedat Sabancıoğulları, Prof. Dr. Meral Kelleci, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, 

Doçent kadrosuna atanan; Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Doç. Dr. Taner Çifçi, Doç. Dr. Ayhan Dursun, Doç. Dr. Nazlı Ercan, Doç. Dr. Musa Sari, Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Doç. Dr. Bilge Öztoprak, Doç. Dr. Aysun Akpınar, Doç. Dr. Demet Altunbaş, 

Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanan; Dr. Öğr. Üyesi Derya Kaçmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Yancı, Dr. Öğr. Üyesi Fadime İşcen Karasu, Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Oflaz, Dr. Öğr. Üyesi Koray Sayın, Dr. Öğr. Üyesi Yener Ünal, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Altuntaş, Dr. Öğr. Üyesi Savaş Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Özge Sinem İmrağ, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Suner Keklik, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ergül, Dr. Öğr. Üyesi Sema Mısır, Dr. Öğr. Üyesi Bünyamin Demirgil, Dr. Öğr. Üyesi Sait Bardakçı, Dr. Öğr. Üyesi Fırat İsmailoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Bilgehan Kutlu’ya belgeleri Rektörümüz tarafından verildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 



Haber Tarihi : 17.01.2019

AYLARA GÖRE HABERLER