Rektörümüz İade-i Ziyaretlere Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız iade-i ziyaretler kapsamında Ziraat Odası Başkanlığı ile Sivas Ziyabey Kütüphanesi Yazma Eserler Müdürlüğü’ne ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ilk olarak Sivas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Çetindağ’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Başkan Çetindağ ile Ziraat Odası ve Üniversitemiz hakkında görüş alışverişinde bulunan Rektörümüz Prof. Yıldız, Başkan Çetindağ’a Üniversitemize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek iki kurum arasında ortak çalışmaların devam edeceğini söyledi ve çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziraat Odası Başkanı Çetindağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Cumhuriyet Üniversitesi’nin çok önemli bir kurum olduğunu söyledi ve Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
 
-Yazma Eserler Müdürü Kelkit’e Ziyaret-
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Ziyabey Kütüphanesi Yazma Eserler Müdürü Cafer Kelkit’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Üniversitemize yapmış olduğu katkılarından dolayı Müdür Kelkit’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a teşekkür eden Müdür Kelkit ise ziyaret anısına kütüphaneye yeni gelen kitaplardan olan Tuhfet’ül-Memlûk’ü hediye etti.



Haber Tarihi : 27.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER