Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan-ı Şerif’in rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar bize mutluluğu, güveni, dostluğu yaşama ve yaşatma fırsatı veren müstesna zaman dilimleridir.

Bayramlar, insani değerlerin hatırlandığı, karşılıklı dostluk, kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendirildiği, sevgi ve saygının üst seviyede hissedilerek geliştirildiği özel günlerdir.

İşte bu özel günleri en güzel bir şekilde yaşamak ve yaşatmak için Koronavirüs salgınını bir engel gibi görmeyip, hayattalar ise anne, baba, kardeş, akraba, arkadaş ve yakınlarımızdan her kim var ise onlara e-posta, SMS ve sosyal medyadan mesaj yayınlamaktan ziyade, daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde bayramı bayram gibi geçirebilmek için telefon açarak, seslerini duyarak, sesimizi duyurarak güzel bir bayram geçirebiliriz.

Bu vesile ile Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor; Üniversitemiz mensuplarının, Sivaslı hemşehrilerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli ailelerinin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Alim Yıldız – Rektör

Haber Tarihi : 23.05.2020