K9 Cinsi Köpeğe Çift Aşamalı Operasyon

Bingöl ili Yayladere ilçesinde sağ arka bacağında oluşan rahatsızlıktan dolayı tedavi edilen K9 cinsi köpek tedaviye karşılık vermedi. Araştırmalar sonrası ilimize getirilen köpek Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından sağlığına kavuşuyor.

 

Sağ arka bacağında ortaya çıkan rahatsızlık sonucu Bingöl’de tedavi gören K9 cinsi köpek tedaviye yanıt vermeyince Üniversitemiz Hayvan Hastanesine getirildi. Doç. Dr. İlker Şen tarafından muayene edilen köpek ameliyata alındı.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Doç. Dr. İlker Şen, “Köpeğimiz diz kapağı çıkığı tanısıyla önce başka bir ilde ameliyat ediliyor ama sonrasında komplikasyon gelişiyor. Daha sonra hayvan sahibi yaptığı araştırmalar sonucunda bize ulaştı.” dedi.

 

Konuşmasının devamında Doç. Dr. Şen, “Köpeğimizi önce muayene ettik, sonra da ameliyat ettik. Şu anda hayvanın son durumu stabil. Çift aşamalı operasyonun ilki gerçekleşti. Tedavisi devam ediyor. Yaralı bölge iyileştiği zaman ikinci operasyona geçeceğiz. Böylelikle tedavi sonrası hastamız konforlu bir yaşam sürecek.” ifadelerini kullandı.
 



Haber Tarihi : 02.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER