16 Projeden Birisi Üniversitemizden

Üniversitemiz hazırladığı projelerden birini daha sonuca ulaştırdı.

Sivas’ın 2016 yılında Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (DAP) hizmet alanına alınmasıyla birlikte, Başkanlık tarafından 2017 yılında yayımlanan Muhtelif Kültür Projeleri teklif çağrısına Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından sunulan “Öteki Sinema” isimli proje çok sayıda proje arasından kabul edilen 16 proje arasında yer aldı.

Genel Koordinatörlüğünü İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Bilal Sert’in yaptığı projenin, teknik koordinatörlüğü Yrd. Doç. Dr. Onur Taydaş tarafından yürütülmekte olup, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Destek Ofisi’nden Öğr. Gör. Abdullah Mısırlıoğlu tarafından projeye teknik destek verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir tarafından imzalanan protokolle başlayan proje ile İletişim Fakültesine 120 koltuklu Butik Sinema Salonu yapılması ve çeşitli eğitimler verilmesi planlanmaktadır.

Haber Tarihi : 18.07.2017