Üniversitemiz ile Ahmet Yesevi Üniversitesi İş Birliği

 Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ile çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ahmet Yesevi Üniversitesi’ne bir dizi ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış ile Rektör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Eren’i Ahmet Yesevi Üniversitesi’nin Türkistan yerleşkesindeki makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a, Ahmet Yesevi Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, Üniversite olarak, bu tür ikili protokollere önem verdiklerini ifade ederek, ilişkilerin geliştirilmesi adına birçok üniversite, kurum ve kuruluşla anlaşmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörünün ve ekibinin göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Yapılan görüşmeler sonucu akademik araştırmaların desteklenmesi, karşılıklı fayda sağlayacak akademik programlar geliştirme, iki üniversitenin ortak alanları ile ilgili bilgi ve materyal paylaşımı, lisans ve yüksek lisans düzeyinde öğrenci değişimi, akademik ve eğitim alanlarındaki etkinliklerin desteklenmesi gibi birçok konuda ikili iş birliği protokolünü Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış imzaladı. 



Haber Tarihi : 17.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER