Rektörümüz Üniversite Yerleşkemizdeki Birimlerde İncelemelerde Bulundu

Göreve geldiği günden bugüne kadar çalışmalarına aralıksız devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, yerleşkemizde bulunan birimlerde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Üniversitemiz Hastanesi Refakatçi Oteli’nde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Alim YILDIZ, otel çalışanlarından otel ve otelde konaklayan misafirlerimiz hakkında bilgi aldı. Doluluk oranı ile hastanede yatan hasta yakınlarına verilen hizmetleri yerinde inceledi.

Daha sonra Üniversitemiz garajına ve marangozhanesine geçen Rektörümüz Prof Dr. Alim YILDIZ, çalışan personel ile sohbet ederek tespit ettiği eksikliklerin ivedi olarak giderilmesi talimatını verdi.

Ardından Isı Merkezi’ne geçerek personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, hem çalışanlarımızın hem öğrencilerimizin hem de yerleşkede yaşayanların sorunsuz ısınmaları ile ısı kaybına neden olan olumsuzlukların giderilmesi hususlarında ilgililerle görüştü.

Haber Tarihi : 26.01.2017