Yıldız Dağı Üniversitelerarası Kar Voleybolu Turnuvası Başladı

26-27 Şubat 2022'de Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, 10 üniversiteden yaklaşık 50 sporcu katıldı.

Etkinlikte Sivas Cumhuriyet, Ağrı İbrahim Çeçen, Aksaray, Çukurova, Erciyes, Hitit, İnönü, Niğde Ömer Halisdemir, Tokat Gaziosman Paşa, Osmaniye Korkut Ata üniversitelerinden katılımcılar yer aldı.

Organizasyonun açılışına, Sivas Valisi Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Kadir Algın, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Özköse, Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun,Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, dekan ve akademisyenler katıldı.

Vali Ayhan, açılışta yaptığı konuşmada, üniversite ve şehir işbirliğinin güzel bir örneğinin yaşandığı organizasyonun gelecek yıllarda da çeşitlendirilerek büyütüleceğini ifade etti.

Prof. Dr. Kadir Özköse de öğrencileri bu tür faaliyetlerle daha fazla buluşturma gayretinde olacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Serkan Hazar ise spora verdikleri desteklerden dolayı Vali Ayhan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız'a teşekkür etti.

Buruciye AŞ Genel Müdürü Altun da üniversite ile birçok alanda önemli işbirliklerinin süreceğini vurguladı.

Organizasyonun final müsabakaları yarın saat 14.00'te yapılacak.

Haber Tarihi : 26.02.2022