Rektörümüze Ziyaretler Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a; kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika ve dernek temsilcileri tarafından yapılan hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda İdare Mahkemesi Başkanı Hamit Görür,  Vergi İdaresi Mahkemesi Başkanı Süleyman Şalcı, Baro Başkanı Hakan Bahadır ve yönetimi, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Altınyayla Kaymakamı Selami Yaşar ile Belediye Başkanı Necmettin Mermer, Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Divriği Kaymakamı M. Nebi Kaya, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, İmranlı Kaymakamı İshak Çınar, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut, Karayolları Bölge Müdürü Aydoğan Aslan, Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu yönetimi, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Erdoğan Tunç, Kızılay Şube Müdürü Mustafa Sarılar, Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç ve yönetimi, MHP İl Başkanı Turan Eyinç, Sivas Ülkü Ocakları İl Yönetimi,  Sivas Radyo TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir, 4 Eylül TV Genel Yayın Yönetmeni Adem Akgül ve televizyon çalışanları, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar ve yönetimi, iş adamı Şefik Sümbüloğlu, Sivas Ulaş Dernekler Federasyonu temsilcileri, Hak-İş Konfederasyonu Feti Türkay,  Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şubesi yönetimi, Yedi Hilal Derneği Yönetimi,  iş adamı Zeki Sarılar, Amatör Spor Kulüpleri Derneği yönetimi, Öğrenci Pansiyonları Derneği Başkanı Muzaffer Işıklar, Kurumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, Yazma Eser Kütüphane Müdürü Cafer Kelkit, Sivas İş Adamları Derneği Yönetimi, CÜ Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Enerji Bir-Sen Yönetimi, Sivas Belediyesi Sibeski Müdürü Levent Olgun, Fen İşleri Müdürü Özer Açık, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ve yönetimini makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Haber Tarihi : 24.08.2016