"Benim Yurdum Benim Üniversitem" Konulu Sohbet Programı Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Benim Yurdum Benim Üniversitem" konulu sohbet programına katıldı.

 

Kadı Burhanettin Erkek Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen programda Rektörümüz öğrenciler ile sohbet ederek sorularını yanıtladı. Programda, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'a eşlik etti.

 

Buluşmada konuşan Rektör Yıldız, “Sizlerle bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Üniversite biter, fakat burada geçirdiğiniz zaman önemlidir. Kendinizi iyi yetiştirmek zorundasınız. Bunun için Erasmus imkânımızı mutlaka kullanın. Yurt dışına gittiğimizde sizler için temaslarda bulunuyoruz. Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz Belçika, Almanya, Hollanda ziyaretleri Erasmus öğrencilerimizin barınma sorununu gidermek için yapmıştık. Sizlerin iyi yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

 

Sonrasında söz alan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Tunç, “Sizleri önemsiyoruz, sizleri seviyoruz, bizler sizler için varız. Kendinizi geliştirmeniz ve bir şeyler katmanız için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız hocam ile birlikte sizleri dinlemeye geldik.” dedi.

 

Program soru cevaplarla devam etti.
 



Haber Tarihi : 03.11.2022

AYLARA GÖRE HABERLER