Edebiyat Fakültesi Tarafından “Çanakkale Zaferi ve Önemi” Başlıklı Konferans Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Edebiyat Fakültesi tarafından Çanakkale Zaferinin 107’nci yıl dönümü nedeniyle Çanakkale Zaferi ve Önemi isimli konferans düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın konuğu Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayşe Yanardağ olurken, programa Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Erdoğan Taş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konferansa geçildi.

Doç. Dr. Yanardağ katılımcılara Çanakkale’nin jeopolitik konumu, Çanakkale Savaşı ve sonrasında yaşananlara ilişkin bilgi verdi.

Konferansın ardından Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taş konuk Doç. Dr. Yanardağ’a teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 18.03.2022