"Aromaterapi ve Uçucu Yağlar" Konulu Konferans Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eczacılık Fakültesi Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü (ESAYAK) tarafından 14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında "Aromaterapi ve Uçucu Yağlar" başlıklı konferans düzenledi.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gökalp İşcan yaptığı sunumla SCÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Saraç ve Dekan Yardımcıları, 37’nci Bölge Sivas Eczacı Odası yönetimi, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile düzenlenen konferansta “Aromaterapi Nedir, Uçucu Yağ Nedir ve Nasıl Elde Edilir, Aromaterapinin Kullanım Alanları ve Kullanılmaması Gereken Durumlar Nelerdir?” konuları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Konferansın ardından SCÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saraç ve ESAYAK Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. Ecz. Eda Sönmez Gürer tarafından sunumu gerçekleştiren Prof. Dr. İşcan’a teşekkür belgesi ve çiçek verildi.

Haber Tarihi : 13.05.2022