Veteriner Fakültesi Öğrencileri ‘Söz Meclisi’nde’

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız; yöneticileri öğrencilerle buluşturma, kaynaştırma ve bu doğrultuda öğrencilerimize verdiğimiz değerin göstergesi olan ‘Söz Meclisi’ programında Veteriner Fakültesi öğrencileriyle buluştu. 


Susamışlar Konağı’nda düzenlenen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Altay, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. 

Öğrencilik ve hayatıyla ilgili anılarından bahseden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Sizlerden yemekhaneye gelenler de oluyor. Yemekhanede zaman zaman öğrencilerle sohbet ediyorum. Sizlerin huzuru, emniyeti, iyi bir eğitim almanız bizler için önemli. İstediğiniz zaman rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bir probleminiz olduğu zaman zaten dekanlığa ulaşırsınız. Dekanınızla, dekan yardımcınızla görüşürsünüz ama bize ulaşmak istediğinizde rahatlıkla ulaşabileceğinizi söylemek istiyorum. İyi bir eğitim alarak inşallah ileride iyi yerlerde sizleri görmek istiyoruz. Birçoğunuz beşinci sınıftan mezun olacaksınız ama öğrencilikte yaptığınız şeyler kalır. Okumalarınız, sosyal faaliyetleriniz ve diğer şeylere de dikkat edin derim. Ben, bugün burada olmanızdan dolayı tekrar mutluluk duyuyorum.” dedi.

Öğrenci Muhammed Bostancı, “Afyonluyum. Öncelikle ben teşekkür ediyorum. Bu yemekhanede önceden tabldot tabak sistemi vardı şimdi tabak sistemine geçildi.” diye konuştu. 

Öğrenci Burak Mirzaoğlu, “Tokatlıyım. Hocam bu üniversitenin çevresindeki değişiklik gerçekten göze çarpıyor. Benim ablam da 2013 yılında Eğitim Fakültesi’nden mezun olmuştu. Tekrar buraya atandı. Buraya çay içmeye geldiğimizde çok şaşırdı, ne olmuş buraya diye. Yani yeni kafelerin açılması, yeni sistemlerin gelişmesi gerçekten biz nasıl okumuşuz dedi. Onun için çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 



Haber Tarihi : 13.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER