Adaylar Kıyasıya Yarıştı

2020–2021 eğitim-öğretim yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş ve Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından özel yetenek sınavı gerçekleştirildi.

İki ve tek aşamalı olarak Merkezî Kafeterya ile eski Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen sınavlara Türkiye’nin dört bir yanından öğrenciler katılırken, adaylar performanslarıyla göz doldurdu.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş ve Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı’na alınacak 65 kişilik kontenjana dâhil olmak isteyen adaylar kıyasıya yarıştılar.

Yeteneklerini jüri üyeleri karşısında gösteren adayların heyecanlı oldukları gözden kaçmadı.

Sınava giren öğrenciler iyi bir eğitim alacaklarını düşündükleri için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni tercih ettiklerini söylediler.

Haber Tarihi : 10.09.2020