Güzel Sanatlar Fakültesi Orkestra Konseri

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Anabilim Dalı tarafından ‘Güzel Sanatlar Fakültesi Orkestra Konseri’ düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Ekrem Zeki Ün Dinleti Salonu’nda gerçekleştirilen konsere; Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Taşkın, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Yabancı Diller Yükseokulu Müdürü Doç. Dr Bekir Zengin, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Orkestra Şefliğini Prof. Dr. Lale Hüseynova'nın yaptığı konserde, klasik müzik dinletileri yapıldı.

Konserin sonunda Rektör Yardımcısı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Taşkın orkestrada yer alan öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Tarihi : 02.01.2019