Cumhuriyet Teknokent İnovasyon Eğitim Günleri Yapıldı

Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren Teknokent’in 2017 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteği ile Cumhuriyet Teknokent İovasyon Eğitim Günleri programı yapıldı.

Tabu Solutions kurucu ortağı ve Avrupa Komisyonu Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve Programı dâhilinde Avrupa'da yerleşik bakanlık ve kalkınma ajansı personeline eğitim vermek üzere tüm dünyadan seçilen 10 eğitmenden biri olan Ekin TAŞKIN tarafından verildi.

Uygulamalı inovasyon eğitimi Cumhuriyet Teknokent Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 3 gün süren eğitime öğretim elemanları, öğrenciler ve ilimizdeki sektör temsilcileri katıldı.

Eğitim süresince ülkemizde değeri yeni anlaşılan inovasyon başta olmak üzere inovasyon finansmanı ve inovasyon için proje hazırlama ve inovasyon projesi yönetimi konuları ele alındı.

Haber Tarihi : 13.03.2017