Üniversitemiz Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. Hafik Gölü’nde gerçekleşen mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Mürüvvet Yücel, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Açış konuşmasını İlçe Kaymakamı Yücel’in yaptığı tören, okul birincisi olan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisi Rabia Yolal’ın yaş kütüğüne plaka çakması ile devam etti. Yolal yaptığı konuşmada, üzerinde emeği geçen akademisyenlerimize ve ailesine teşekkürlerini sundu.
Gerçekleştirilen konuşmalardan sonra dereceye giren öğrencilere belgeleri takdim edilirken; Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Raylı Sistemler İşletmeciliği Bölümü, Finans-Sigorta ve Bankacılık Bölümü ile Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü mezunlarına diplomaları verildi.
Program sonunda öğrenciler kep atarak sevinçlerini aileleri ile paylaştı.
Mezuniyet töreninde bir öğrencimizin diplomasını torunu ile alması dikkat çekti. Diplomasını torunu ile birlikte alan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisi Nezahat Dağdeviren eğitimin yaşının olmadığı gösterdi.