Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Üniversite Hastanesi Servislerine Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanemizde yatan hastaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Rektörümüzün ziyaretine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Başhekim Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Gül, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Öztemur eşlik etti.

Bu kapsamda Tıp Fakültesi Dekanlığını ve Başhekimliği, Kardiyoloji Anabilim Dalı ile Palyatif Bakım Merkezi’ni ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, servislerde yatan hastalar ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinledi, herhangi bir şikâyetlerinin olup olmadığını sordu ve geçmiş olsun dileklerinde bulunarak doktorlardan hastalar hakkında bilgi aldı.

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanemizde açılan 15 Temmuz Şehitler Polikliniği de ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınları ile sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi.

Haber Tarihi : 27.03.2017