Üniversitemizin Güvenliği ile İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

Kış mevsiminin ağır geçtiği ilimizde inşaat sezonunun da kısa olmasından dolayı kasım ayına girdiğimiz bugünlerde Üniversitemizdeki inşaatlar hızla ilerliyor.
 
Bu kapsamda yerleşke içerisinde bulunan nizamiye güvenlik giriş kapısı ve turnike inşaatını Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yerinde inceledi.
 
Yapılan incelemede Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Bilgi İşlem Daire Başkanı Ayhan Özdemir, Güvenlik Şefi Murat Yıldız ile birlikte yüklenici firma yetkilileri de hazır bulundu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “1974 yılında kurulan Üniversitemizde eski ve yıpranmış, hiçbir özelliği kalmayan eski binalarımızın daha modern hâle gelmesi için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrenciler ile akademik ve idari personellerimizin huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde yerleşke alanına giriş çıkışlarının yapılabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne muayene için gelen vatandaşlarımız ve hasta yakınları dışında Üniversitemize farklı amaçlarla gelmek isteyen kişilerin de önüne geçmiş olacağız. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



Haber Tarihi : 04.11.2016

AYLARA GÖRE HABERLER