Hafik Kamer Örnek MYO Eğitimin Kalitesini Artırmak İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu eğitim kalitesini artırmak için çalışmalarına devam ediyor.

2018-2019 akademik yılında 60 öğrenci ile eğitim vermeye başlayan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı’ndaki erken çocukluk eğitimine yönelik drama, müzik ve sanat eğitimi dersleri kapsamında kullanılmak üzere Drama ve Sanat Dersliği oluşturuldu.

Öğrencilerine kaliteli eğitim sunma hedefine katkıda bulunmak ve aldıkları eğitimi uygulayabilecekleri fiziksel ortamlar oluşturmak için çalışmalarına Meslek Yüksekokulu'muz devam etmektedir.

Derslikte drama hazırlamak için kullanılmak üzere kostümler ve maskeler, müzik eğitiminde kullanılmak üzere orff aletleri ve diğer müzik aletleri ve resim derslerinde kullanılmak üzere araç ve gereçlerle donatıldı.

Haber Tarihi : 26.09.2019