Sağlık Hizmetleri MYO ve Kangal MYO Öğrencilere Yönelik Tanıtım Günleri Düzenledi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ve Kangal Meslek Yüksekokulu tarafından lise öğrencilerine yönelik “Tanıtım Günleri” düzenlendi.

16- 17 Mayıs 2022 tarihleri arasında SHMYO öğretim elemanları Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan 5 bölüm ve 16 program hakkında Sivas Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sunum yaptılar.

Kangal MYO tarafından da Koç Anadolu Lisesi ve Kangal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik tanıtım günleri gerçekleştirildi. Kangal MYO öğretim elemanları tarafından gerçekleştirilen tanıtım günlerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Haber Tarihi : 18.05.2022