Sağlık Hizmetleri MYO’dan Engelli Öğrencilere Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri engelli çocuklar ile buluştu.

Öğr. Gör. Ebrar Ilıman koordinatörlüğünde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklara öğrencilerimiz hediyeler vererek onlarla oyun oynadılar.

Özel çocuklarımızın velilerine de çiçek veren meslek yüksekokulu öğrencilerimizin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden rehabilitasyon merkezi eğitmenleri, “Bu tip sosyal etkinlikler içeren programların düzenlenmesi hem öğrencilerimizi hem de bizleri mutlu etmektedir. Rehabilitasyon merkezimiz ve Sivas Cumhuriyet Üniversitemizin iş birliği içinde bu tip etkinliklerde bulunmasını temenni ediyoruz.” dediler.

Haber Tarihi : 11.04.2019