Turizm, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Turizm Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulu Toplantıları Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantılarına, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Aslan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Hatice Tel Aydın ve Fakültelerde görev yapan akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda ilgili fakülte dekanları yapmış oldukları bilimsel çalışmalar ve fakülte ihtiyaçları hakkında sunum gerçekleştirdiler.

Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Geçen hafta URAP (University Ranking by Academic Performance) verileri açıklandı. Şuan Türkiye’de yükselen üç üniversiteden birisiyiz. Üniversiteler arasında 11 basamak yükseldik. İnşallah bilimsel çalışmalarına devam edecek.  Yaptığınız bilimsel çalışmalarda her zaman yanınızda olacağız.” Dedi.

Konuşmasının devamında Rektörümüz, Akademik kurul toplantılarının yanı sıra akademisyenlerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri, bilimsel çalışmalarını daha rahat yapabilmeleri için her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Akademisyenlerimizin sadece yapacakları bilimsel çalışmalara odaklanmalarını istediğini söyleyen Rektörümüz, fiziki şartlar yüzünden akademisyenlerimizin mağdur olmasını arzu etmediklerini ifade etti.

Toplantı Sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, akademisyenlerimizin dilek ve temennilerini dinledi.

Haber Tarihi : 07.12.2021