“Üniversiteli Olmak” Konferansı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Üniversiteli Olmak” adlı söyleşi gerçekleştirildi.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda, Öğr. Gör. Sema Biçer’in konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Büşra Cesur, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Büşra Cesur, üniversite yaşamının hayatın önemli bir dönemi olduğunu ifade ederek konferansın verimli olması temennisinde bulundu.

 

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Büşra Cesur konuşmasının ardından Öğr. Gör. Sema Biçer’e teşekkür belgesi verdi.

 

Teşekkür belgesinin verilmesinden sonra konferansa geçildi.

 

Öğr. Gör. Sema Biçer, anı yaşamanın önemli olduğunun altını çizerek, “Anı yaşamak demek kafasına esen gibi yaşamak demek değil. Geçmişle bağlantısı var, geleceğe taşınacak ama şu anda olmak. Bedenle, zihinle, ruhla o anda olmak demek.” dedi.

 

Sorumlu bir birey olmanın hayattaki yerine değinen Öğr. Gör Biçer, “Sorumluluk bilinci, kişinin kendi davranışlarını veya kendi yetki alanına giren herhangi bir olayı üstlenmesidir. Sorumlu davranış dediğimiz şey ne? Diğer insanlara saygı göstermeyi, dürüst davranmayı öz kontrollü olmayı ve öz saygıyı içerir.” ifadelerini kullandı.



Haber Tarihi : 02.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER