Üniversite Hastanemize 400 Personel Alımı Yapılacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne farklı branşlarda 400 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacak.

 

Hemşire, Biyolog, Diyetisyen, Ebe, Eczacı, Fizyoterapist, Psikolog, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri, Laborant ve Diğer Sağlık Personeli unvanlarında yapılacak olan sözleşmeli personel alımı ilanı Üniversitemiz web sitesinde ilan edildi. 

 

Üniversite Hastanesinin daha nitelikli bir hâle gelmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapılan kadro tahsisi hem şehrimiz hem Üniversitemiz açısından oldukça önemli. Hastanemize tahsis edilen kadrolar sayesinde hastanemize başvuran hastalarımız daha kaliteli bir sağlık hizmeti alabilecekler. Ayrıca şehrimize ekonomik açıdan da çok büyük faydası olacaktır. Bu kadroların Üniversitemize tahsis edilmesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekillerimiz, siyasilerimiz ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu kadrolar Üniversitemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 

 

Şartları uyan adaylar başvurularını 16.06.2020 tarihine kadar çevrimiçi olarak yapabilecekler.

 

Başvuru için: http://www.cumhuriyet.edu.tr/personel/duyurugoster.php?recordID=21150
 



Haber Tarihi : 02.06.2020

AYLARA GÖRE HABERLER