6. Dönem Gebe Okulu Sertifika Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulunda 6. Dönem Sertifika Töreni düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Çağlar Yıldız, Öğr. Üyesi Doç. Dr. Begüm Kurt, Hastane İdari Yönetici Yardımcısı Fatma Bekmez, hemşireler ve anne adayları katıldı.

Prof. Dr. Çağlar Yıldız yaptığı konuşmada, “Gebe Okulumuz anne adaylarının gebelik öncesi, gebelik, doğum ve lohusalık süreçlerinde ihtiyaç duyduğu bilgiler dikkate alınarak doğru bilgilendirmelerini sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. Sağlık Bakanlığımızın önem verdiği gebe eğitim merkezlerinin çalışmalarına biz de katkı sağlayarak, destek veriyoruz. Kurumumuz bünyesinde Gebe Okulumuz aktif rol oynamaktadır. Bu vesileyle tüm gebelerimizi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Gebe Okuluna davet ediyoruz. Okulumuzda gebelik süreçleriyle ilgili doğru bilgileri edinebileceklerdir. Bu dönemde de 6’ncı gebelik grubumuzun mezuniyetini tamamlamış olduk. 7’nci grubumuzu da okulumuza davet ediyoruz.” dedi.

Etkinlik, anne adaylarına sertifika verilmesi ile son buldu.

Haber Tarihi : 10.05.2023